Kunsten At Lytte I Kor

Informações:

Sinopse

Kunsten at lytte i kor er et lille medie, der fortæller ærlige historier om helt almindelige mennesker. Vi har gjort brug af musik - som vi selv har skrevet - til at skabe stemning og atmosfærer.

Episódios

 • Live #2

  11/02/2018 Duração: 54min

  Det er lidt tid siden, vi afholdte vores sidste livearrangement. Men det skal du selvfølgelig ikke snydes for at (gen)høre! Fire fortællere. Fire historier. Fra virkeligheden. Marie Kobbersmed gør dig klogere på, hvordan det er at vokse op sammen med seks andre Von-Trapp-syngende-søskende på en præstegård i Vestjylland. Robert Senftleben cykler til Syrien og tager tilbage til Thy for at finde ud af, at verden nogle gange er et ret så lille sted. Louise Juhl Jensen fortæller om, hvordan hun uvidende kom til at kalde en elev for en ’lille lort’ på grønlandsk, og andre integrationsudfordringer på Grønland. Kristoffer Dahl flyttede hjem til sine forældre for ’ikke rigtigt at arbejde’, men for opdage hans indre Ian McKellen’ske (ham, der spiller Gandalf) privatdetektiv - og for at skrive om ham.

 • Ribe i flammer (3:3) Enderne mødes

  17/09/2017 Duração: 26min

  Vi har bevæget os sydpå i vores nye miniserie. Nærmere bestemt Danmarks ældste middelalderby, Ribe. Det er historien om politi, brandvæsen og vidner, der er de centraler personer i ”Ribe i flammer”. Afsnit 3: Stemingen på brandstationen og politigården kunne være bedre. Byens borgere undrer sig fortsat over antallet af de mange brande. Alt imens nærmer politiet sig pyromanen fra Ribe.

 • Ribe i flammer (2:3) Valdemarskolen

  17/09/2017 Duração: 23min

  Vi har bevæget os sydpå i vores nye miniserie. Nærmere bestemt Danmarks ældste middelalderby, Ribe. Det er historien om politi, brandvæsen og vidner, der er de centraler personer i ”Ribe i flammer”. Afsnit 2: Vi forsøger, at blive klogere på, hvad eller hvem, der står bag de mystiske brande i Ribe. Alt imens kommer der en ny og vigtig person til byen.

 • Ribe i flammer (1:3) Lindegaarden

  17/09/2017 Duração: 22min

  Vi har bevæget os sydpå i vores nye miniserie. Nærmere bestemt Danmarks ældste middelalderby, Ribe. Det er historien om politi, brandvæsen og vidner, der er de centraler personer i ”Ribe i flammer”. Afsnit 1: Alt ånder fred og ro i Ribe. Det er natten til tredje juledag, og Klaus Sundtoft ligger og sover trygt i sin seng… indtil videre

 • Lykkes Vej

  14/05/2017 Duração: 33min

  Vi har snakket med Lykke Atzen. Hendes historie er på mange måder ekstraordinær, og så begynder den i en autocamper. Markus Villekjær Lassen har komponeret musikken til denne episode. God fornøjelse!

 • LIVE#1

  25/04/2017 Duração: 44min

  En kold novemberaften blev 'Kunsten at lytte i kor' født. Det skete i Dome of Visions i Aarhus, hvor fire fortællere fortalte en historie fra et hjørne af deres liv. De fire fortæller var: Line Rothmann – "Brevet i postkassen" Marlene Lillebæk - "At rejse med sine diagnoser" Filip Kruse Christensen – "13 års undertrykt kærlighed" Niels Højlund – "Paradiset, der mistede sin uskyld" Ps. Vores lydudstyr virkede ikke, men heldigvis sad Simon Malte Olesen nede blandt publikum og optog hele arrangementet på sin diktafon. Lyden er ikke særlig god, men den er bedre end ingenting :) God fornøjelse!

 • Hvad fatter gør...

  05/03/2017 Duração: 52min

  Kunsten at lytte i kor har denne gang dykket ned i forhold mellem far og søn - set fra sønnens perspektiv. I denne episode kommer du til at møde forfatter Daniel Boysen og sognepræst Henrik Højlund